Legfrissebb ajánlataink

lorem ipsum dolor sit

ZILMET IntaKlean 2 mágneses iszapleválasztó

Új termék kerül bevezetésre a magyarországi piacon! A Zilmet termékek méltán világhírűek a minőség és a hosszútávú megbízhatóság terén. Ez a készülék a piacon egyedülálló módon 11.000 Gauss erősségű Neodymium mágnest és dupla rozsdamentes finomszűrőt tartalmaz. A leghatékonyabb módja a fűtő készülékek megóvására a fűtőköri szennyződések ellen. 360 fokban beépíthető és két darab golyóscsapot is tartalmaz a csomagolás!

További részletek
lorem ipsum dolor sit

ACCORRONI ZÁRT ÉGÉSTERŰ KONVEKTOR

Az ACCORRONI konvektorok előnyei: Magas, 90-93% hatásfok és alacsony kilépő füstgáz hőmérséklet (80-90°C között) Az égéshez szükséges levegőt a fűtendő helységtől függetlenül, a külső légtérből szívja. Az égéstermék elvezetése zárt rendszerben, a lakótértől elszigetelve történik. Az égés elektronikusan szabályozott. Kisebb gázfelhasználás, nincs gyújtóláng és őrláng. 2 sebességes befúvó centrifugál ventilátor. Alacsony zajszint. Rendkívül kisméretű parapet szerelő kit (D60) » a fal kifúrása egyszerűbb. Hőmérséklet beállítás, külső termosztát is csatlakoztatható.

További részletek
lorem ipsum dolor sit

FERROLI BLUEHELIX TECH RRT kondenzációs gázkazán

Környezetkímélő, magas hatásfokú kondenzációs gázkészülék Rendkívül kisméretű, hő- és hangszigetelt ház Szabadalmaztatott titánium ötvözet rozsdamentes hőcserélő
Fordulatszám-szabályozott szivattyú
Kapható az alábbi üzleteinkben: Biatorbágy, Pápa, Szeged. Viszonteladó partnereinknél is megtalálható!

További részletek
lorem ipsum dolor sit

Cordivari

CORDIVARI termékcsalád A méltán népszerű Cordivari márka hűen ötvözi a designt a prémium minőséggel, valamint a hatékony és energiatakarékos működéssel. A termékpaletta számos megoldást kínál a fűtési és hűtési rendszerek kiszolgálására, legyen az egy egyszerű hőcserélő nélküli puffertároló, vagy egy minden igényt kielégítő MACS modullal fölszerelt komplex rendszer. A puffer és HMV tárolók mellett mindenképpen említést érdemelnek a törölköző szárítós LISA radiátorok.

További részletek
lorem ipsum dolor sit

Keringető szivattyúk fűtőberendezésekhez

Az Optipump keringető szivattyú család az alkalmazott fejlett technológiának, az állandó mágnesű szinkron motornak és a beépített frekvencia átalakítónak (inverter) köszönhetően valamennyi alkalmazás esetén jelentős hatékonyságot és energia megtakarítást biztosít.

További részletek
lorem ipsum dolor sit

ZILMET tartályok-hőcserélők

A Zilmet igen széles méret és típusválasztékban gyárt zárt tágulási és hidrofor tartályokat, és lemezes hőcserélőket. A zárt tágulási tartályok lehetnek hengeres, négyszögletes, vagy lencse alakúak. A legnagyobb üzemi hőmérséklet 120°C, a legnagyobb megengedett üzemi nyomás 4 bar lehet A hidrofor tartályok un. fix, illetve 50 liter felett cserélhető membrános kivitelben készülnek. Használhatóak ivóvíz ellátó rendszerekben legfeljebb 99°C

További részletek
lorem ipsum dolor sit

FERROLI & SIME professzionális kazánok

A Ferroli és a Sime kondenzációs kazánok a kor legfejlettebb technológiáját tartalmazzák. Digitális kijelzés, mikroprocesszoros vezérlés, hőcserélő. Környezetkímélő, környezetbarát, magas hatásfokú készülék. A termékpaletta rendkívül széles: A legszigorúbb követelményeknek megfelelő magas hatásfokú kondenzációs készülékek, a méltán népszerű elektromos LEB kazánok, pellet és vegyestüzelésű öntöttvas kazánok stb...
A termékek az alábbi üzleteinkben kaphatók: Biatorbágy, Budapest, Pápa és Szeged valamint viszonteladó partnereinknél

További részletek
lorem ipsum dolor sit

ESBE - a vezető szabályozástechnika

Az állandóan emelkedő energiaköltségek, valamint környezetünk megóvása még nagyobb hatékonyságot követel, természetesen a komfort érzet megmaradása mellett. Elektronikus vezérléseink ezeknek az igényeknek tökéletesen megfelelnek. Modernek, hatékonyak, de a már jól megszokott minőségben és megbízhatósággal.

További részletek

Termékcsoportok

Tisztelt Ügyfeleink!

Alkatrész igény esetén kérjük hívja a 0623530588 telefonszámot. Szervizes partnereink elérhetőségét az alábbi linken találják:

Szervizpartnerek

 

A Ferroli Bluehelix Prima kondenzációs kazánja mindenben megfelel a mai modern kor követelményeinek. Digitális kijelző, könnyű kezelhetőség, kis méret. Napelemmel, napkollektorral is összeköthető. A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS OTTHONA KÉNYELMÉHEZ!

 

A Két Kör Kft. a FONDERIE SIME S.P.A. hivatalos magyarországi képviselete. Magyar nyelvű honlap: https://www.sime-easteurope.com/index.php/hu/

 

Képtalálatok a következőre: esbe products

Tisztelt Partnereink, Vásárlóink!

Cégünk ebben az évben is megkapta a Bisnode Magyarország Kft-től a megbízható cég minősítést.


 

 

A raktáron nem tartott, egyedi rendelésű termékekre minden esetben 50% előleget kérünk.

A webáruházban kapható Márkák teljes típusválasztékával, és minden olyan termék kínálatával várjuk Önöket Biatorbágyon, Szegeden és Pápán,amely a fűtéshez, hűtéshez, víz-, gáz- és csatornaszereléshez kell.