Termékcsoportok

Tego elektromos radiátor 230V 600W
400/638 mm Tego Roundline IP 21 E8511626 [60400600]

Tego elektromos radiátor 230V 600W
400/638 mm Tego Roundline IP 21 E8511626
33 858,- Ft

A Roundline típusú készülékek egyenletes melegét a konvekciós áramlás biztosítja, azaz a radiátoron keresztül haladó légáram felmelegszik és a helyiségben keringve hatékonyan leadja a hőt. Ennek következtében a radiátor soha nem lesz elviselhetetlenül forró, ahogy sok konvekciós vagy olajradiátornál szokott lenni.

  • Kiszerelés: db

  • Készleten

  • Minimális rendelhető mennyiség: 1 db
Részletes leírás

A Roundline radiátorokat úgy tervezték, hogy a kiváló komfortot, optimális gazdaságosságot és a legmagasabb biztonságot nyújtsák, arról nem is beszélve, hogy könnyen felszerelhetők. Svédországban a legnagyobb elektromos radiátorgyártó cég a TEGO. Tego kiáll a formatervezés mellett! Valóban minden radiátornak középszerűnek kell lennie? Természetesen erre nincs ésszerű érv, így a Roundline sorozat egy letisztult, egyszerű formát nyújt, de kecses megjelenéssel. Az eredmény annyira jó lett, hogy a Roundline sorozattal a Tego elnyerte a Kiváló formatervezés díjat. 

Tego kiáll a hőmegtakarítás mellett! A Roundline csúcsminőségű technológiával készül. A helyiséghőmérséklet-változásra gyorsan reagál. Energiát takarít meg azáltal, hogy nincs hőtárolója, amit fel kellene fűtenie időt és energiát felhasználva. Mivel gyorsan reagál, így a Roundline-al alacsonyabb átlaghőmérséklet is elegendő, ezáltal 10%-os energia-megtakarítás érhető el.

Tego kiáll a hőkomfort mellett! A radiátoron átáramló levegő felmelegszik és kellemes, konvekciós hőt biztosít a helyiségben. A közvetlen hő folyamatosan egyenletes hőmérsékletet biztosít. Roundline olyan komfortszintet biztosít, ami igazán figyelemreméltó a korábbi radiátorokhoz képest.

Tego kiáll a biztonság mellett! A Roundline biztonságos. Mérsékelt hőmérsékleten üzemel, nincsenek éles, hegyes sarkok és túlmelegedés elleni védelemmel ellátott, ami kikapcsolja a készüléket abban az esetben, ha az túl forró lenne. Régebbi készülékeknél ez a biztonság nem volt alapelvárás.

A Roundline elektromos radiátorokat úgy ismerik immáron 20 éve, mint amelyek képesek a legjobb komfortot nyújtani. Jelenleg még tovább lettek fejlesztve. Az új Roundline Reco sorozat a korábbi klasszikus Roundline Electronic és a Rounldine Basic sorozat továbbfejlesztése. A készülék jobb oldalán látható a különbség. Ez az, ahova a termosztát vezérlés elhelyezésre került, így védettebb helyet biztosítva számára. Az elektronikus termosztát, ami a piacon eleve a legjobb volt, tovább lett fejlesztve.

Prospektus letöltése (Pdf)

Vissza