Sime Murelle Revolution hibrid hőszivattyú kondenzációs kazánnal A++

A++ fűtési energiahatékonysági osztály
Tökéletes helykihasználás külső egység telepítés nélkül
Hőszivattyú állandó COP értékkel
Két hőfejlesztő együttes működtetése
Úgy kell telepíteni, mint egy gázkazánt


1 448 892,- FtLeírás

PILLANTÁS A JÖVŐBE
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy kazán és egy inverteres klímaberendezés együtt szolgálják ki a teljes komfortot biztosító fűtési rendszert.
A hőszivattyús technológia képes a hőigény folyamatos kielégítésére, de az általa nyújtott teljesítmény nagy mértékben eltérő lehet az üzemelési körülmények függvényében.
A külső hőmérséklet csökkenése és az elvárt belső hőmérséklet növekedése csökkenti a levegő-levegő hőszivattyúk hatékonyságát és teljesítményét.
Ezen felül a hőszivattyú általában egy külső egység felszerelését is szükségessé teszi, ami miatt egy esetleges korszerűsítést nehéz kivitelezni.

A SIME EGYETLEN EGYSÉGBE INTEGRÁLTA A GÁZKAZÁN ÉS A HŐSZIATTYÚ TECHNOLÓGIÁIT A HATÉKONYSÁG ÉS A KÉNYELEM NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN

AZ A++ MINŐSÉGŰ KAZÁN

A Murelle Revolution egyetlen berendezésben egyesít egy 24 kW-os kondenzációs gázkazánt és egy 4 kW hőteljesítményű levegő-víz hőszivattyút.
A hőszivattyú a fűtésre segít rá, a berendezés visszatérő szakaszán kerül beépítésre a kazánnal összeköttetésben, növelve a komplex berendezés hatékonyságát.
A használati melegvíz előállítását a kondenzációs kazán biztosítja.
A Murelle Revolution 134%-os átlagos szezonális teljesítmény elérésével a környezeti irányelv szerinti A++ osztályba tartozik.
Ezzel a besorolással a termék ideális a korábbi készülékek cseréjére, növelve az ingatlan energiahasznosítását és gazdaságosságát.

KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁGA ÉS A BERENDEZÉSEN TÖRTÉNŐ KOMOLY
BEAVATKOZÁSOK CSÖKKENTÉSE RÉVÉN A MURELLE REVOLUTION LESZ A
TÖKÉLETES MEGOLDÁS EGY MEGLÉVŐ INGATLAN ENERGIAHATÉKONYSÁGÁNAK KORSZERŰSÍTÉSÉRE.

ENERGIAHATÉKONYSÁGI KORSZERŰSÍTÉSRE TERVEZVE

A Murelle Revolution mérete egy vízmelegítős kazán méretének felel meg és a hőszivattyú nem igényel külső egységet: mindkét hőfejlesztő a berendezés borításán belül található.
A klíma egység gyárilag le van plombálva, és nem igényel beavatkozást telepítéskor.
A hőszivattyú villamosenergia felvétele nem éri el az 1 kW-ot.
A berendezéshez a klasszikus víz és gáz csatlakozásokat kell kiépíteni, illetve beltéri telepítés esetén, készíteni kell a környező falon két 160 mm átmérőjű lukat a külső levegő hőmérséklet felvételére.
Telepíthető kültérre, részlegesen védett helyre.
Rendkívül hatékony és jóval kevesebb komoly beavatkozást igényel.

SIME Murelle Revolution hőszivattyú video