Accorroni Ghibli 6 Elite gázkonvektor 4,91 kW Erp kétfokozatú ventilátorral

Az ACCORRONI konvektorok előnyei:

  • magas, 90-93% hatásfok és alacsony kilépő füstgáz hőmérséklet (80-90°C között)
  • az égéshez szükséges levegőt a fűtendő helységtől függetlenül, a külső légtérből szívja. Az égéstermék elvezetése zárt rendszerben, a lakótértől elszigetelve történik
  • az égés elektronikusan szabályozott
  • kisebb gázfelhasználás, nincs gyújtóláng és őrláng
  • 2 sebességes befúvó centrifugál ventilátor
  • alacsony zajszint
  • rendkívül kisméretű parapet szerelő kit (a fal kifúrása egyszerűbb)
  • hőmérséklet beállítás, külső termosztát is csatlakoztatható

234 276,- FtLeírás

MŰKÖDÉSI LEÍRÁS

A Ghibli 6 Elite konvektor lényegében egy hőcserélő egységből áll, amely a gázégő égéstermékei és a ventilátor által szállított levegő áramlása között hőcserét valósít meg.

A gyártó által alkalmazott technológia garantálja a készülék alacsony NOx emisszióját.

A ventilátor szállítja a meleg levegőt a hőcserélőn való áthaladás után. A meleg levegő közvetlenül a környezetbe kerül, a készülék tetején található rácson keresztül.

A ventilátor működését egy termosztát szabályozza, a hideg levegő környezetbe jutásának megakadályozása érdekében. A ventilátor röviddel azután működik, hogy az égő meggyulladt. Mikor a ventilátor leáll, az égő kialszik, így a hőcserélő fokozatosan kihűl.

Hibás működés esetén, vagy ha a ventilátor nem kapcsol be, és a hőcserélő túlmelegszik, a biztonsági termosztát kiold, és lezárja az égő gázáramát.

Az égéstermék kikerül a szabadba, egy a hermetikusan lezárt égéstér után elhelyezett centrifugális ventilátoron keresztül. Tekintettel a környezetre, az égéstérben alacsony nyomás van.

SZERKEZETI JELLEMZŐK

A burkolat elefántcsont színű, epoxi-porfestett acéllemezből készült, fekete, hőálló műanyag oldalakkal.

A két levegő rács a burkolat alján és tetején található. A kezelő felület a készülék elején található.

ALKALMAZÁS

A Ghibli gázkonvektor egy önálló berendezés, mely az egyes helyiségek fűtésére szolgál. Ez a tervezési megoldás a hagyományos felszerelések jó alternatívája, mivel nem jár költséges szerelési munkával, és lehetővé teszi a személyes igényre szabott alkalmazkodást szobánként, szükség esetén. A Ghibli gázkonvektor ideális családi házak, nyaralók, irodák, üzletek, laboratóriumok számára. Különösen alkalmas átalakításokhoz, ahol a hagyományos rendszer nagy kőműves munkát igényel, vagy túlzott költségekkel járna. A Ghibli gázkonvektor egy meglévő rendszerhez is csatlakoztatható.

 3 ÉV GARANCIA!!! A törvényileg előírt garancia 1 év, plusz további 2 év, amennyiben a 12. és a 24. havi karbantartást elvégezteti a szervizpartnerrel a tulajdonos. 

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK A VILÁGPIACI HELYZET MIATT!!!

KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJENEK! KÖSZÖNJÜK