Ferroli Divatech D LN C24 kombi kéményes fali kazán ErP

- Réz elsődleges hőcserélő

- By-pass

- Nyílt égésterű gázkazán, alacsony NOx-kibocsátású atmoszférikus égővel, AISI 304 rozsdamentes acélból

- Nagy hatékonyságú, alacsony fogyasztású keringető szivattyú (ErP - A osztály), letapadás elleni rendszerrel, néhány másodperces futással, a 24 órás inaktivitás aktiválásával

- Kombinálható a moduláló távvezérlővel (termosztáttal)

- Egyszerűen használható felhasználói felület a kijelzőn, a beállító gombokkal

- Kompakt méret és kis súly


271 932,- FtLeírás

Figyelem! 2015.09.26-tól nyílt égésterű, ErP direktíva hatálya alá tartozó készülékek csak társasházi gyűjtőkéményre csatlakozó készülékek cseréjeként szabad felszerelni!

Idézet a 813/2013/EU rendeletből:

„Ennek a természetes huzatú helyiségfűtő tüzelőkazánnak rendeltetés szerint a meglévő épületek lakóingatlanjai által közösen használt égéstermék-vezetékhez kell csatlakoznia, amelyen keresztül az égéstermék a kazánnak helyt adó helyiségből távozik. Az égési levegőt közvetlenül a helyiségből nyeri, és visszaáramlás-gátlót tartalmaz. Kisebb hatékonysága miatt a kazán más célú felhasználását kerülni kell, mert úgy energiafogyasztása és üzemeltetési költsége nagyobb lenne.”

- Réz elsődleges hőcserélő

- Az automatikus By-pass része a készülék alapfelszerelésének és lehetővé teszi a kazán használatát bármely fűtési rendszerben

- Nyílt égésterű gázkazán, alacsony NOx-kibocsátású atmoszférikus égővel, AISI 304 rozsdamentes acélból

- Programozható moduláló égő

A lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozásra. A maximális teljesítmény elérése akár tíz perc időtartamra is elnyújtható, csökkentve a ki- és bekapcsolások számát, ezzel növelve a hőcserélő élettartamát.

- Nagy hatékonyságú, alacsony fogyasztású keringető szivattyú (ErP - A osztály), letapadás elleni rendszerrel, néhány másodperces futással a 24 órás inaktivitás aktiválásával

- Kombinálható a moduláló távvezérlővel (termosztáttal)

- Egyszerűen használható felhasználói felület a kijelzőn a beállító gombokkal

A digitális kezelőfelület biztosítja a készülék könnyű kezelhetőségét. A nyomógombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, az egyéb paraméterek.

A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.

- ECO / COMFORT rendszer a melegvíz gyors előállításához

- IPX4D ELEKTROMOS VÉDETTSÉG

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését. Fürdőkád fölé NEM szerelhető.

- Kompakt méret és kis súly