Ferroli Bluehelix Tech 35C kondenzációs kombi fali kazán saválló égővel ErP

 

394 525,- Ft

 

Rendkívül kisméretű hő- és hangszigetelt ház. Egyterű, csak előre nyitható, ezért ha körbeépítik pl. szekrénnyel, akkor is minden karbantartási munka elvégezhető szemből. Szabadalmaztatott hőcserélő titánium-rozsdamentes acél (AISI 316 TI), amely jobban ellenáll a savaknak. Egy csőből van elkészítve, nincsenek párhuzamos ágak, ami segíti a karbantartás hatékonyságát. Előkeveréses rozsdamentes égő. Rendkívül halk, a Ferroli saját tervezésű, a levegő/gáz keveredését optimalizáló öntvényrendszerének köszönhetően. Hangtompító rendszer, amely az égőbe a levegő egy zajcsökkentő csőrendszeren jut be, ami nem csak a hanghatást tompítja, de az előmelegítést is elvégzi. A tágulási tartály a szemben lévő szeleppel, biztosítja a könnyű szervizelést 10 literes. 20 lemezes HMV hőcserélő, könnyen szerelhető, alacsony veszteségű. „A” energia osztályú. A rendszer fel van készítve a szabályozott fordulatszámú szivattyúk kezelésére is, az európai direktíváknak megfelelően. A teljesítmény igény csökkenésével a szivattyú a fordulatszámát is változtatja.

Leírás

Szabadalmaztatott titánium rozsdamentes hőcserélő (AISI 316 TI), amely a képen látható módon, könnyen kiemelhető a kazántestből takarítás céljából.

Rozsdamentes égő szuperszéles égőfelület, biztonságos és magas hatásfokú hőátadás.

Az OpenTherm® rendszer alkalmazása esetén interaktív párbeszéd alakul ki a kazán és a vezérlés között. A diagramon jól látható, hogy az OpenTherm® termosztát sokkal pontosabban követi a beállított szobahőmérsékletet, csökkentve ez által a ki/be kapcsolások számát, amellyel jelentős energia takarítható meg.

Külső hőmérsékletet követő kazánjainkhoz csatlakoztatva, figyelembe veszi mind a külső, mind a belső hőmérséklet értékét.

Meghibásodás esetén a hibakódok a termosztátról is leolvashatóak.