Ferroli Bluehelix Top RRT 28 K 50 fali kondenzációs tárolós kazán 28 kW ErP

Ferroli Bluehelix Top RRT 28 K 50 fali 50 literes tárolóval egybe épített kondenzációs kazán 28 kW

A BlueHelix TOP RRT K 50 egy nagy hatékonyságú, alacsony kibocsátású kondenzációs gázkazán, acél hőcserélővel, földgáz (G20), cseppfolyósított gáz (G30-G31) vagy propán-levegő (G230) felhasználásával.
Mikroprocesszoros vezérlő rendszerrel ellátva. A használati melegvíz előállításáról egy 50 literes rozsdamentes beépített tároló gondoskodik.
A zárt égésterű egység alkalmas beltéri telepítésre, vagy kültérbe, részben védett helyen (az EN 15502 szerint), -5°C hőmérsékletig. Megfelelő fagyvédelmi készlettel -15°C-ig.


866 978,- FtLeírás

- Nagy vastagságú rozsdamentes acél primer hőcserélővel ellátott kazán, nagy átmérővel (a kategóriájában a legnagyobbal), amelyek garantálják a hosszabb működési élettartamot és a kevesebb karbantartást. Még a régi, oxidációval és szennyeződéssel rendelkező rendszereknél is magas hatékonyságot biztosít.

- A + RENDSZER: a moduláló termosztáttal és a külső hőmérséklet érzékelő szondával (opcionális) együtt eléri az A + felső hatékonysági osztályt (skála G-tól A +++ -ig)

- Könnyen alkalmazkodik a terhelési viszonyokhoz az 1:12 -et elérő széles modulációs tartománynak köszönhetően (34. mód., 1:10. Mod. 28.)

- MC2: Többféle égésszabályozás, új égési rendszer ipari eredetű, gázadaptív, szabadalmaztatott technológiájával jobban alkalmazkodóképesebb a változó gázhálózati körülményekhez (pl. nyomásingadozások vagy -esések)

- M.G.R: metán, PB-gáz, propán-levegő készen áll, egyszerű konfigurációval, a kazán további átalakító készlet használata nélkül képes metánnal, LPG-vel és propán-levegővel működni, (nem kell fúvókát cserélni)

- Exkluzív hőcserélő-égő rendszer önhűtő ajtóval: leegyszerűsíti a karbantartást és csökkenti a költségeket, mivel kevesebb alkatrész szükséges cserére.

- Melegvíz előállítás 50 literes rozsdamentes acél tárolóval

- Recirkulációs szerelvények beállítása (tartozék szerelvény a csatlakozó készlet)

- A kazánburkolat által lefedett hidraulikus szerelvények

- Nagy, többcélú háttérvilágítású grafikus kijelző a paraméterek egyszerű és helyes beállításához

- Bypass szabvány szerint