Ferroli Bluehelix HiTech RRT 34 C fali kombi / hidrogén kondenzációs gázkazán

A BlueHelix HiTech RRT 34 C egy nagy hatékonyságú, alacsony károsanyag kibocsátású kondenzációs gázkazán, NAGY FELÜLETŰ ROZSDAMENTES ACÉL HŐCSERÉLŐVEL és beépített, átfolyós használati melegvíz előállítással, földgáz (G20), cseppfolyósított gáz (G30-G31) vagy propán-levegő (G230) felhasználásával. Mikroprocesszoros vezérlő rendszerrel ellátva.
A lezárt egység alkalmas beltéri telepítésre, vagy kültérbe, részben védett helyen (az EN 15502 szerint), -5°C hőmérsékletig.


599 859,- FtLeírás

Az új, "capsense" (érintő) technológiájú felhasználói felület, mechanikus gombok nélkül, 2,8"-os grafikus kijelzővel ellátva, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen és egyszerűen állíthassa be a kazánt a kívánt komfort eléréséhez.

A helyiségfűtés energia-hatékonyságának 94%-a a kategória legmagasabbjai közé emeli a készüléket (A osztályú ErP, skála G-tól A ++ -ig) a Connect termosztátnak köszönhetően, amely képes a kültéri hőmérséklet közvetlen leolvasására az Internetről, így eléri a rendszer az A + energia osztály (skála G-től A +++ -ig). Könnyen alkalmazkodik a terhelési viszonyokhoz az 1:10 (1:10 mod. 34 C, 1: 9 mod. 28 C, 1: 7 mod 24 C) elérő széles modulációs tartománynak köszönhetően.

Az egyik legfontosabb újításnak számító „Hydrogen plug-in” rendszernek köszönhetően képes önállóan beállni a földgáz és hidrogén keverékekkel való működésre, amelyek hamarosan Európába érkeznek, hogy ellensúlyozzák a globális felmelegedést.

Úgy tervezték, hogy minden szempontból maradéktalanul kielégítse az erős, tartós termék követelményeit a széles áteresztésű primer hőcserélőnek köszönhetően, amely garantálja a maximális hatékonyságot és a hosszú távú megbízhatóságot, és nem csak a régi kazánok cseréjénél a különösen szennyezett fűtési rendszereknél.