OMNIA HI3 08E: CSENDES ÜZEM ÉS MAGAS HATÁSFOK
Az OMNIA H split kialakítású, levegő-víz hőszivattyúk kis- és közepes méretű lakossági és üzleti  környezetben is kielégítik a téli és nyári légkondicionálás által támasztott igényeket. Az OMNIA H 60°C-ig képes melegvíz előállítására, használható hősugárzó rendszerben, fali radiátorokkal, fan-coil rendszerrel, valamint külső tároló segítségével, indirekt használati melegvíz (HMV) készítésére.


,- FtLeírás

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

- A külső inverteres egység különböző teljesítményváltozatokban létezik. Beépített hidraulikus egységgel és kétféle elektromos fűtőbetéttel rendelhető. 3kW modulálható (1.5+1.5), valamint 6 kW teljesítménnyel (12T és 16T modellek esetén). Mindkettő az előírásoknak megfelelően integrált háromjáratú váltószeleppel a külső tárolóról való használati melegvíz (HMV) termelés érdekében.

- A rendszer rendkívül sokoldalú, üzemképes -20°C külső hőmérséklet esetén is és 60°C hőmérsékletű használati melegvíz előállítására képes az elektromos fűtőbetét segítségével.

- A split konstrukció miatt nincs fagyveszély, amely a különösen hideg környezetben jelentkezne.

- A felhasználói felület egy távoli digitális vezérlőegységet jelent. (A vezetékes verzió maximum 50 m-re lehet a beltéri egységtől)

OMNIA H-UE KÜLTÉRI EGYSÉG JELLEMZŐI

- Csökkentett indítóáram-felvétel az Inverteres technológia miatt

- A komresszor két darab egyenáramú inverteres motor által hajtott, rezgéscsillapító gumitalpakon és kétrétegű hangszigetelő réteggel körbevéve a vibrációk és a zajkibocsátás minimálisra való csökkentésének érdekében.

- A kompresszor forgattyús házában olajfűtő berendezés található a megfelelő üzemi hőmérséklet biztosítása miatt.

- Kétirányú elektromos tágulási szelep, körfolyamat megfordító szelep, axiális ventilátorok szénkefe nélküli egyenáramú motorral, védőráccsal.

- Lemezelt hőcserélő tekercs réz csővel és alumínium lemezekkel.

- Külsőhőmérséklet érzékelő gyárilag szerelve az egységbe, HMV tároló tartály hőmérséklet érzékelő is mellékelve. (Telepítő által beszerelendő)

OMNIA H-UI BELTÉRI EGYSÉG JELLEMZŐI

- 3 kW-os elektromos integrációval (OMNIA HI-UI) vagy integráció nélkül (OMNIA H-UI)

- Hidraulikus egység háromjáratú váltószeleppel HMV termelés végett, mellékelve.

- Víz/gáz hőcserélő forrasztott rozsdamentes acél lemezekkel

- Alacsony fogyasztású keringtető szivattyú szénkefe motorral

- Automatikus légtelenítő, vízérzékelő nyomáskapcsolóval

- Víznyomás mérő, tágulási tartály, biztonsági szelep

- Y vízszűrő mellékelve (Telepítő által beszerelendő)