Wolf FGB-K-28 kombi kondenzációs kazán külső hőm. érzékelővel

  • FGB-28 kondenzációs falikazán fűtésre ill. FGB-K-28 kondenzációs kombi falikazán fűtésre és HMV készítésre (átfolyós üzem) beépített rozsdamentes acél HMV hőcserélővel
  • integrált (időjáráskövető) szabályozás
  • zárt égésterű és helyiség levegőt használó üzemben is használható 
  • kihasználtsági foka: 109%
  • alumínium-szilícium öntvény tűztér
  • a levegő/füstgáz csatlakozáson találhatók a mérőcsonkok
  • folyamatos szabályozású energiatakarékos szivattyú
  • egyszerű szerelés, kezelés és karbantartás, minden alkatrész elölről elérhető

443 784,- Ft

 Leírás

Az FGB sorozat kétféle hőteljesítménnyel (28 és 35 kW), fűtő és kombi kivitelben készül. Az FGB minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy modern kondenzációs falikazánnak kell; üzemelhet földgázzal és folyékony gázzal is. Egy igazi Made in Germany. A stílusos burkolat és a kompakt méret széles körű telepítési lehetőséget biztosít. A belső elemek robusztus és tartós anyagokból készülnek, alumínium-szilícium öntvény fűtési hőcserélő, rézcsöves csatlakozások, üvegszál erősítésű poliamid hidraulikai blokk és a kombi változatokban rozsdamentes acél HMV hőcserélő. A fűtési hőcserélő nagy méretű és megfelelő vízjáratokkal rendelkezik. A nagyhatásfokú szivattyú, az égési levegő ventilátor és a hőcserélő biztosítja az ErP direktívák és az „A” osztály követelményeinek történő megfelelést. További elemek, mint a biztonsági szelep, a kondenzátum szifon, a tágulási tartály, a légtelenítő szelep és a füstgáz csappantyú (pl. gyűjtőkéményes telepítéshez) gyárilag a készülékbe építve. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a telepítést, illetve karbantartást akár egy személy is el tudja végezni.

A zárt tűzteret nagyon tiszta égésre és széles modulációs tartományra (1:6 teljesítmény arány) optimalizálták. A beépített szabályozó lehet időjáráskövető (a külső hőérzékelő rendelhető tartozék), csatlakoztatható valamennyi WOLF szabályozóhoz, lehetővé teszi a napkollektoros rendszerbe történő integrálást, és lehetőséget biztosít internetes elérésre böngészőn vagy iOS/Android applikációs modulon keresztül (a Link Pro interfész modul rendelhető tartozék). A felhasználóknak és a szervizeseknek ezzel a modullal online módon elérhető szabályozási és felügyeleti lehetőséget nyújt a kazán bárhonnan, a még komfortosabb üzem, a nagyobb megtakarítás és a legnagyobb kényelem érdekében. A nagyméretű kijelző az összes fontos üzemi paramétert mutatja az egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületen. A HMV készítés kifolyási tartománya (2-16 l/min), a gyorsindítási funkció és a gyors hőmérséklet adaptáció mindig megfelelő HMV hőmérsékletet biztosít. A szivattyú hőmérséklet különbség szabályozása csökkenti a visszatérő hőmérsékletet a magas hatásfok és a tisztább hőcserélő érdekében.

A termék gyártói oldala (link)

A kazán működése (Youtube)