Munkatársakat keresünk

Területi képviselő

Nyugat-Magyarországra területi képviselőt, épületgépészeti szakmai ismerettel, közép- vagy felsőfokú végzettséggel. Feladata az általunk forgalmazott termékek megismertetése a kereskedelmi, és a kivitelezéssel foglalkozó partnerekkel. A munkavégzéshez gépkocsit, laptopot és mobiltelefont biztosítunk.

Üzletkötő kolléga

Központi telephelyünkre, Biatorbágyra épületgépészeti termékek forgalmazásához üzletkötő kollégát keresünk. Feladata előzetes oktatás után, az általunk forgalmazott termékek ismertetése tervezőknek, kivitelezőknek, viszonteladóinknak. Projektekre ajánlattétel kidolgozása.

Raktári dolgozó

Központi telephelyünkre raktáros munkakörbe várjuk. A leendő kolléga feladata a beérkező áruk átvétele, ellenőrzée, a vevőknek az áru kiadása lesz. Targoncavezetői jogosítvány előnyt jelent a munkakör betöltéséhez.

Raktári dolgozó

Mindhárom munkakör betöltésének a bérezése, és egyéb juttatásaink: személyes megbeszélés után.

Munkaidő: hétfőtől péntekig 7.30 – 16 óráig

A munkaszerződést határozatlan időre kötjük. Jelentkezni önéletrajzzal lehet: sarkozi.viktor@ketkorkft.hu, személyesen a Biatorbágy, Felvég utca 3. címünkön előzetes telefonon történő egyeztetés után. Kérem hívjon a 06309704206 telefonszámon.