ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Általános kérdések árú cikkekről

A vásárolt árucikkek tájékoztató jellemzőit azok információs oldaláról vagy a gyártó honlapjáról ismerheti meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek esetenként illusztrációk.

Árak: A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó lista ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Engedménnyel rendelkező vevőink az engedménnyel csökkentett árat látják a kosár lezárásakor. Nekik bejelentkezés után az engedménnyel csökkentett árak jelennek meg az áruházban.

A rendelhető tételeknél a feltüntetett ár csak tájékoztató jellegű, a végleges árat szállítás előtt közöljük, amennyiben módosult!

Az esetleges elírásokból eredő károkért társaságunk nem vállal felelősséget. Kereskedelmi partnereink – egyedi megállapodás szerint – halasztott átutalással fizethetnek, míg egyéb megrendelőink készpénzzel, bankkártyával és előre utalással fizethetnek. Az átvétel módja lehet helyszíni átvétel áruházunkban, telephelyeinken vagy futárszolgálattal történő csomagküldés. Egyes esetekben – külön megállapodás alapján – vállaljuk a kiszállítást a vásárlás volumenétől függően díjtalanul, vagy térítés ellenében A szállítási költséget – kiszállítási igény esetén- a kosár lezárása előtt feltüntetjük.

A Két Kör Kft. kijelenti, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Két Kör Kft. a későbbiekben tájékoztathatja regisztrált partnereit akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk a figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

Házhozszállítással történő rendelés esetén kérjük, hogy az átvételkor ellenőrizze tételesen az átvett termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni a Cégünkhöz. Kérjük, hogy észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

A vásárlástól való elállás joga

A fuvarozónak történő átadás előtt a megrendelés szabadon – e-mailben – lemondható. Felhívjuk megrendelőink szíves figyelmét, hogy a megrendelt árut általában 24 órán belül átadjuk a fuvarozónak. A személyes átvétellel megrendelt áru ugyancsak lemondható az átvételt megelőzően. A 8 napon belül át nem vett árut automatikusan lemondottnak tekintjük.

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjárólA Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia áruházunkba. A Két Kör Kft. kizárólag nem használt (új állapotú, sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaadása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban kedves megrendelőnknek kell gondoskodnia saját költségére. A termékek postai úton nem, csak futárszolgálattal küldhetők vissza.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Két Kör Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 14 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére. ( Ld. fenti törvény 1.sz és 2.sz. melléklete)

Vitás esetekben megrendelőnk a Pest Megyei Békéltető Testület-hez fordulhat.

Címe: 1055 Budapest Kossuth Lajos tér 6-8 III/331. Levelezési cím: 1364 Bp. pf. 81.

Tel.: 06-1-269-0703

Az eladó adatai

Cégszerű megnevezése: Két Kör Kft.

Adószáma: 10244593-2-13

Cégjegyzékszáma: Fővárosi Cégbíróság által kibocsátott jegyzékszám: 13-09-060319, Kelte: 1989.06.01.

Pénzforgalmi számlaszám: 12001008-01443358-00100003

A székhely, áruház címe: 2051 Biatorbágy, Felvég utca 3.

Telefon: 06 23 530 580

E-mail cím: info@ketkorkft.hu, webaruhaz@ketkorkft.hu

Vásárlási feltételek

Teljesítés módjai: Személyes átvétel, házhozszállítás.

Teljesítés költsége: Szállítási feltételek szerint, amely a termék súlyától és értékétől függ.

Telefonos ügyelet: H-P: 8-16

Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 2 munkanapon belül történik ( lehet rövidebb idő is).

A „rendelhető” felirat azt jelöli, hogy a termék nincs raktáron, de rendelés kérhető rá.

Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról.

A rendelhető termék ára eltérhet az aktuálisan megjelenő értéktől, amelyről tájékoztatást kap a megrendelő.

Amennyiben a webáruházban hibás ár kerül feltüntetésre, a Két Kör Kft. nem köteles az adott terméket hibás áron értékesíteni.

Termékekre a törvényben előírt garanciát és szavatosságot vállalunk!

Üzletek: 2051 Biatorbágy, Felvég utca 3., Telefon: (23) 530-582, 530-581

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 07 30 – 1600-ig, szombat: 8 00 – 1200-ig

6723 Szeged, Sándor utca 3., Telefon: (62) 420-050, Telefax: (62) 420-050

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 07 30 – 1600-ig, szombat: 08 00 – 1200

8500 Pápa, Göncöl utca 8., Telefon: (89) 512-680, Telefax: (89) 512-689

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 07 30 – 1600-ig, szombat: 0800 – 12 00