Szállítási feltételek

A szállítás saját vagy szállítmányozó cégeken keresztül történik. A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról és vállalja a szállítási költséget.

Amennyiben a termékre egyedi kiszállítási díjkalkuláció szükséges, úgy a telefonos egyeztetés során kerül sor a kiszállítási díj megállapítására.

Nagy méret esetén az alap kiszállítási díjon túl +2500 forint kerül felszámolásra. Nagy méretet 1,75 métert meghaladó áru esetén kell érteni. Pl: 2 méteres PVC csövek , réz csövek , stb.

Az áru kiszállítási, illetve átvételi idejének meghatározása a telefonos egyeztetés alkalmával történik . A termék átvételét a vevőnek kell biztosítania az előzetesen megadott napon, és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy szállítólevélen aláírásával igazolja.

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál. Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen kiszállítás költsége őt terheli. Szállítási költség:

A szállítási költség a súlytól és mérettől függ.

Magyarország Súly:

  • Átalány 1774 Ft
  • Nagy méret esetén +2500 Ft
  • Szállítási címen történő személyes helyszíni fizetés (utánvét) esetén +199 Ft

50 000 Ft-tól ingyenes a kiszállítás