ESBE

Valószínűleg a legtöbb ember nem gondol rá, de amikor kinyitja a csapot, hogy igyon egy pohár vizet, amikor a zuhany forró vízsugarai alatt áll, vagy amikor mezítláb lépked a fűtött padlón – a legtöbb esetben valószínűleg az ESBE egyik terméke dolgozik a háttérben. Az ESBE a hidraulikai megoldások vezető európai gyártója. Szelepeiket és szelepmozgatóikat a svédországi Reftele városában lévő központi irodájukban fejlesztik és gyártják három ambiciózus cél elérése érdekében: kevesebb energiát kell használniuk, növelniük kell a kényelmet, valamint növelni kell a fűtési, hűtési és csapvízrendszerek biztonságát. Annak ellenére, hogy termékeik általában rejtett életet élnek, nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra, a funkcionalitásra és a megbízhatóságra, valamint a környezetvédelmi szempontokra.

Történet

A svéd iparos, Johan August Skogsfors még 1906-ban alapította az ESBE-t, de ennél sokkal többet tett. Gondoskodott például arról, hogy a kis Reftele község lakói, ahol jelenleg is található a székhelyi iroda, kapjanak áramot.

A Småland-i Reftele városában található az ESBE nevű cég. A cég több mint 110 éve működik itt, és a Skogsfors negyedik generációja vezeti. Az a tény, hogy mi az ESBE-nél soha nem hagyjuk el eredeti otthonunkat Småland tartomány közepén, jól jellemzi elkötelezettségünket a svéd termelés iránt általában, és különösen a régióban.

Kiemelt termékek