Zilmet

Történet

A Zilmet 1955-ben Padovában alapította Mr. Ugo Benettolo és eredeti neve „Officine F.lli Benettolo”.

1965-ben a Zilmetnek már 160 alkalmazottja volt, amikor Mr. A Benettolo úgy dönt, hogy nevét „Zilmet dei F.lli Benettolo”-ra változtatja, és székhelyét Limenába helyezi át. Még a termelési tevékenység is fejlődésen megy keresztül, és a vasfémek átalakító műhelyétől kezdve a tágulási tartályok és hőcserélők gyártására összpontosít.

A Benettolo család második generációjával és fia, Paolo irányítása alatt az értékesítési hálózatot szélesebb körben elterjedték Olaszországban, és kibővítették Európában, Ázsiában, és végül elérték Észak-Amerikát. A fő növekedési tényezők a technológiai innováció, amely a termelés és a minőségi hatékonyság növekedéséhez vezet, valamint az ügyfélközpontú műszaki részleg, amelyen keresztül személyre szabott megoldásokat lehet létrehozni.

Jelenleg a Zilmetnek több mint 500 alkalmazottja van, és éves termelése 8 millió darab; Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában, az USA-ban és Kínában található fióktelepekkel, és összesen 150 000 m2-es termelési területtel büszkélkedhet.

Küldetés

Mindig is hittünk az üzletfejlesztésben, ezért erőforrásokat fordítunk a környezetet kímélő új befektetésekre, tartós munkahelyteremtésre, olyan innovatív technológiák fejlesztésére, amelyek lehetővé teszik a termékek minőségének és rugalmasságának javítását, garantálva az ügyfelek elégedettségét.

Célunk a piacvezető szerep megőrzése, rugalmasság, széles termékkínálat a piacon.

Szervezet

Mindegyik üzem önállóan gyártja a különböző termékvonalakat. Valamennyi gyár a legmodernebb technológiával rendelkezik, hogy a minőségi követelményeknek és a vevői igényeknek megfelelő terméket garantálja.

Megbízható termékeket, új termékfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatásokat, széles termékskálát, üzleti hűséget, szolgáltatást, udvariasságot és baráti kapcsolatokat kínálunk. A kiválasztott beszállítók és a szakosodott személyzet alapvető alkotóelemei szervezetünknek.

Kiemelt termékek